Tratament Eye Lifting

Tratament Eye Lifting

Tratament Mary Cohr de ridicare a ochilor

Metoda de tratament exclusiv care șterge semnele de îmbătrânire și oboseală în jurul conturului ochilor, utilizând stimularea musculară. După un tratament, zona conturului ochilor este vizibil mai tânără și semnele de oboseală sunt șterse.

Acțiune asupra semnelor îmbătrânirii:
– Ridurile și liniile fine sunt netezite.
– Pleoapele sunt ridicate.
– Ochii par deschiși și cu aspect mai tânăr.
Acțiune asupra semnelor de oboseală:
– Umflăturile și cearcănele sunt vizibil atenuate.
– Ochii arată odihniți și luminoși.

Dermo Peeling cu Derma PH este recomandat pentru toate tipurile de piele: Piele normală, Piele deshidratată, Piele grasă, Piele uscată, Piele plictisitoare, Piele obosită.

Durata tratamentului este de 40 de minute.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=10]

Etapele tratamentului

Tratament Eye Lifting

– Masaj pentru ochi
Tehnicile manuale vizate drenează țesutul pielii prin stimularea microcirculației pentru a atenua umflăturile și cearcănele.
– Stimularea musculară a conturului ochilor
Stimularea microcurentă este utilizată pentru a lucra mușchii din jurul ochilor. Această fază relaxează caracteristicile prin restabilirea volumului mușchilor, în timp ce drenează umflăturile și cearcănele prin stimularea microcirculației. Efect de „ridicare” imediată: ridurile picioarelor de coadă și liniile încruntate sunt netezite și pleoapele par ridicate.
– Mască pentru ochi
Masca exclusivă pentru foi MARY COHR netezește ridurile picioarelor de corbă și liniile încruntate, redă strălucirea pielii și atenuează vizibil umflăturile și cearcănele.