Tratamente Académie Scientifique de Beauté

Tratamente Académie Scientifique de Beauté

Despre brandul Academie

Maison Académie Scientifique de Beauté a fost fondată de către Dr. Alexandre Lamotte, acum mai bine de un secol, în 1980. Următorul pas a fost să cucerească audiențele și tenurile cu «Princesse des Crèmes» ori «Princesse des Poudres» sau «Rubis Pompadour» pentru ca în 1895 să existe deja un Salon de înfrumusețare în cel mai elegant district al Parisului, în Saint Honoré.

Istoria brandului Académie Scientifique de Beauté
• în 1890, Dr. Alexander Lamotte fondează “La Maison de Académie Scientifique de Beauté.
• in 1895, Académie are primul salon de înfrumusețare localizat în cel mai elegant district din Paris, strada Saint Honore. Tot în acest an brandul obține primul premiu la Dublin, în 1897, 1898 si 1900 la Paris, iar în 1909 la Londra, devenind recunoscut mondial.

• in 1926, Académie este preluată de fiul spiritual al dr. Lamotte, George Gray, un farmacist de renume. De atunci brandul este transmis din generație în generație.
• in 1928, Gray înființează prima școală cosmetică. Școala devenind faimoasă în Paris.
• in 1936, primul brevet mondial. Un an important in industria cosmetică internațională, în special pentru Maison de Académie Scientifique de Beauté. Pentru prima data COLAGENUL este integrat intr-o cremă de față.
• în 1948 sunt lansate primele produse de îngrijire solară Crema de protecție BRONZÉCRAN urmată de Fluidul de protecție BRONZÉCRAN, oferind pielii o protecție optimă și favorizând bronzarea.
• in 1969 Primul tratament pentru piele ultra-sensibilă. Lansarea liniei hipo-alergice,singurul tratament de înfrumusețare la acea vreme pentru pielea ultra-sensibilă.
⦁ din 1973, istoria brandului de cosmetice Académie se schimbă sub conducerea Emmei, soția lui Gerard Gay. Ea introduce folosirea uleiului de jojoba ca tratament. Afacerea rămâne de-a lungul timpului în familie și în acest moment cele mai bune cosmetice profesionale marca Académie se regăsesc în 67 de țări.
⦁ incepând cu anii 85, tratamentele dermatocosmetice se axează mult pe anti-aging, cu ingrediente active concentrate. Abia în anii 2000 se creează o nouă gamă de hidratare a dermei care conferă hidratare instantanee și de durată, plus previne uscarea dermei. Și abia în 2008 apar primele cosmetice profesionale Académie pentru bărbați. Scopul? Să calmeze iritațiile de după ras și să hidrateze pielea.
⦁ in 2009, un nou pas este făcut în istoria brandului de cosmetice Académie: se lansează Derm Acte cu acid hyaluronic, colagen, acid glycolic și acid salicylic, un tratament eficient pentru ten.
⦁ 2018 Noile peelinguri Academie DERMACTE se realizeaza in clinici si saloane de infrumusetare si sunt completate acasa cu produse de ingrijire si protectie complementare. Astfel, se obtine o piele noua, curata si radianta cu efort minim si fara inconvenientele si restrictiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice.

Te invitam și pe tine să încerci gama de cosmetice profesionale si tratamente Académie – DermActe, să vezi pe pielea ta!