Tratament CatioVital Jeunesse

Tratament CatioVital Jeunesse

Tratament Mary Cohr de întinerire personalizat

Metodă de tratament exclusiv care îmbunătățește și întinerește vizibil pielea prin stimularea activității celulare. O alternativă autentică la medicina estetică care acționează imediat asupra semnelor îmbătrânirii pielii. Începând de la naștere, activitatea celulară a pielii se diminuează în timp. Celulele noastre pierd energie și se înmulțesc într-un ritm mai lent. Sinteza fibrelor elastice încetinește și apar primele semne ale îmbătrânirii. CatioVital Youth întinerește vizibil fața prin infuzarea celulelor cu energie.

Energie termică cu masca de încălzire

Temperaturile mai ridicate cresc activitatea celulară prin difuzarea energiei. „Efectul de saună” al măștii de încălzire determină secreția excesivă a glandelor sebacee și sudoripare, eliminând excesul de sebum și toxine din piele. Energie moleculară cu ionizare dinamică Ionizarea dinamică crește agitația moleculară, permițând penetrarea îmbunătățită și eficacitatea optimă a ingredientelor active (pozitive și negative) conținute în gelurile serice.

Tratamentul CatioVital Jeunesse este recomandat pentru toate tipurile de piele: Piele normală, Piele deshidratată, Piele grasă, Piele uscată, Piele plictisitoare, Piele obosită.

Durata tratamentului este de 50-60 de minute.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=10]

Etapele tratamentului

Tratament Dermo Peeling cu Derma PH

– Consultatia- consilierea clientei pentru a stabilii obiectivele de frumusete
– Pregatirea Tenului – demachierea tenului
– Energie Termala cu Masca Calda
– Energie Moleculara prin Ionizare Dinamica
– Masaj cu uleiuri esentiale
– Masca