Șoseaua Olteniței 13 bis, Gama Residence 3

COSMETICA AVANSATA EPILARE DEFINITIVA MASAJE TRATAMENTE REMODELARE CORPORALA MANICHIURA - PEDICHIURA GEL SI SEMIPERMANENT COSMETICA CLASICA COAFOR VOPSIRE SI TRATAMENTE FRIZERIE MAKE-UP PROFESIONAL
SERVICIILE SALONULUI ILLIEEN’S

La salonul Illieen’s din Popesti Leordeni veti gasi o gama larga de tratamente de infrumusetare. Pe langa serviciile de cosmetica, salonul ofera clientilor servicii de coafor si machiaj profesional pentru ocazii. Cu experienta de multi ani in domeniul beauty, echipa Illieen’s ofera servicii de calitate la preturi respectabile.

Serviciile complete de infrumusetare: coafor pentru doamne (vopsit, tuns, tratament, schimbare look), frizerie pentru domni, microblading, masaje (de relaxare, anticelulitic, cu bambus si miere), cosmetica clasica (pensat, vopsit sprancene, tratament fata), manichiura (clasica, semi, gel) si electrostimulare (drenaj limfatic, slimming, muscle strenghthening).

Pe langa aceste servicii de baza, se adauga si servicii precum epilare IPL, epilat clasic si tratamente faciale (Mary Cohr, Flash, tratamente lifting si fermitate cu vitamina C).

COAFOR
MASAJ
TRATAMENTE FACIALE
TRATAMENTE CORPORALE
COSMETICA
MANICHIURA – PEDICHIURA
FRIZERIE
COSMETICA AVANSATA
MAKE-UP
Profesionistii
ECHIPEI ILLIEEN’S

Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut Illieen’s. Orice salon de infrumusetare isi propune sa lucreze pentru clientele si clientii sai. Illieen’s se implica cu seriozitate si entuziasm in serviciile pe care le ofera.

Scopul nostru este indeplinit atunci cand tu pleci cu zambetul pe buze din salon. Ne pasioneaza ceea ce facem si suntem mereu la curent cu cele mai noi tendinte. Imbunatatim tratamentele si aparatura cu care lucram pentru ca dorim sa iti oferim tot ce este mai bun.

Produsele de calitate
FAVORITELE NOASTRE

Lucram cu parteneri de incredere pentru a ne asigura ca oferim servicii de nota zece. In salonul nostru vei gasi cele mai bune marci de cosmetice faciale si corporale.
Orice tratament cosmetic alegeti trebuie sa fiti sigura ca produsul aplicat pe tenul sau pe corpul dumneavoastra este de buna calitate. Intrebati cosmeticiana despre produsele folosite. Cand vine vorba despre pielea tenului sau pielea corpului trebuie sa ne asiguram ca folosim produse care contin putini alergeni si putine chimicale. Printre brand-urile de cosmetice pe care ne bazam in tratamentele noastre se afla Mary Cohr si Academie. De ce alegem aceste branduri pentru clientele noastre? Raspunsul este simplu: ne place calitatea. Am facut alegerea de a folosi produsele cele mai de calitate din industrie.