Șoseaua Olteniței 13 bis, Gama Residence 3

COSMETICA AVANSATA EPILARE DEFINITIVA MASAJE TRATAMENTE REMODELARE CORPORALA MANICHIURA - PEDICHIURA GEL SI SEMIPERMANENT COSMETICA CLASICA COAFOR VOPSIRE SI TRATAMENTE FRIZERIE MAKE-UP PROFESIONAL
SERVICIILE SALONULUI ILLIEEN’S

La salonul Illieen’s din Popesti Leordeni veti gasi o gama larga de servicii de infrumusetare. Pe langa serviciile clasice de cosmetica, coafor si frizerie, salonul nostru va ofera si tratamente corporale moderne, sedinte de masaj, cosmetica avansata, dar si servicii de manichiura-pedichiura. Datorita experientei acumulate, echipa Illieen’s ofera servicii de cea mai buna calitate.

Serviciile complete de infrumusetare includ: Coafor pentru doamne, Frizerie pentru domni, Masaje, Cosmetica clasica, Cosmetica avansata, Manichiura-Pedichiura si Tratamente corporale.

Illieen’s ofera totodata s tratamente premium de la Babor, Mary Cohr, Academie-DermActe si Joico.

COAFOR
MASAJ
TRATAMENTE FACIALE
TRATAMENTE CORPORALE
COSMETICA
MANICHIURA – PEDICHIURA
FRIZERIE
COSMETICA AVANSATA
MAKE-UP
Profesionistii
ECHIPEI ILLIEEN’S

Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut Illieen’s. Orice salon de infrumusetare isi propune sa lucreze pentru clientii sai. Illieen’s se implica cu seriozitate si entuziasm in serviciile pe care le ofera.

Scopul nostru este indeplinit atunci cand tu pleci cu zambetul pe buze din salon. Ne pasioneaza ceea ce facem si suntem mereu la curent cu cele mai noi tendinte. Imbunatatim constant tratamentele si aparatura cu care lucram pentru ca  tu sa ai parte de tot ce este mai bun.

Produsele de calitate
FAVORITELE NOASTRE

Lucram cu parteneri de incredere pentru a ne asigura ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In salonul nostru vei gasi cele mai bune marci de cosmetica faciala si corporala.
Pentru orice tratament cosmetic ales, ne asiguram ca este de cea mai buna calitate. De aceea va stam la dispozitie pentru intrebari legate de produsele folosite in salon. Ne asiguram mereu ca folosim produse care contin putini alergeni si putine chimicale. Printre brand-urile de cosmetice pe care ne bazam in tratamentele noastre se afla Babor, Mary Cohr si Academie. De ce alegem aceste branduri pentru clientele noastre? Raspunsul este simplu: ne place calitatea. Am facut alegerea de a folosi produsele cele mai de calitate din industrie.

[instagram-feed]