CRIOLIPOLIZA

CRIOLIPOLIZA este o metoda de slabire localizata, cu eficienta ridicata. Dintr-o singura sedinta se poate pierde chiar si 26% din grasime.

Tehnologia avansata a criolipolizei (inghetarea grasimii) descompune celulele adipoase tinta prin racirea lor, fara a dauna tesuturilor din jur. Acest lucru se datoreaza faptului ca celulele adipoase sunt mai putin rezistente la frig decat tesuturile inconjuratoare.

Acest proces de racire stimuleaza descompunerea naturala a celulelor adipoase, care se continua cateva luni dupa tratament.

RADIOFRECVENTA

RADIOFRECVENTA este o metoda excelenta atat pentru barbati cat si pentru femei, pentru a scapa de barbia dubla, de celulita si tampoanele de grasime ramase dupa cura de slabire. I

n timpul tratamentului cu radiofrecventa temperatura zonei tratata este de 41-42°C.

Prin urmare, datorita incalzirii, grasimea ajunge in circulatia limfatica, care in perioada ulterioara se elimina prin sistemul urinar.

LIPOLASER

LIPOLASERUL este un sistem pe baza de laser 100% non-invaziv, care se foloseste pentru arderea grasimilor si tonifiere.

Laserul de 650 nm distruge celulele adipoase aflate in adancime, rupe membrana celulara, transforma grasimea in trigliceride, care se elimina din organism.

Caldura luminii laserului stimuleaza hiperplazia fibrelor de colagen si fibrelor elastice in tesuturile subcutanate, facand pielea tratata sa devina mai flexibila si mai ferma.

CAVITATIA

CAVITATIA reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Ultrasunetele patrund in stratul adipos si „sparg” celulele grase. Aceste celule grase distruse, sunt preluate de circuitul limfatic si eliminate, ca orice alt reziduu nedorit de corpul nostru.

BENEFICII: 
– stimularea circulatiei venoase si limfatice
– eliminarea celulitei
– prevenirea varicelor
– prevenirea tromboflebitei
– eliminarea edemelor posttraumatice
– indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 
Email: contact@illieens.ro 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.