Reflexoterapie

Reflexoterapie

Ce este Reflexoterapia?

Reflexoterapia este o foarte buna metoda de prevenire si tratare a unor tulburari sau afectiuni. La extremitatile corpului – talpi, palme, nas, urechi – sunt terminatii nervoase si zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura – stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.

Talpa piciorului și palmele reprezintă hărți ale întregului corp, iar prin masarea punctelor-reflex se acționează direct asupra tuturor organelor, sistemului nervos și sistemului hormonal, lucru ce are ca efect stimularea și îmbunătățirea funcțiilor la nivelul întregii structuri fizice și psihice. Reflexoterapia este astfel benefică pentru toată paleta de probleme de sănătate.

Reflexoterapia poate vindeca afecțiuni de la nivelul întregului organism. Tratează cu succes anemia, prin reglarea procesului de asimilare a nutrienților. La nivel digestiv reduce constipația sau diareea și poate trata enterocolita.

Dacă sistemul imunitar nu este suficient de puternic pentru a le vindeca în două săptămâni, reflexoterapia poate fi utilizată pentru răceli, gripe, bronșită, astm bronșic, sinuzite sau rinite. Calmează și durerile de cap și migrenele.

Se recomanda efectuarea a 2 – 3 sedinte de reflexoterapie pe saptamana si consumarea in timpul masajului a 500 ml. de apa plata sau ceai.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=15]

Masaj Reflexoterapie

Procedura care iti aduce sanatate

Punctele reflexe se maseaza cateva minute pana la disparitia durerii locale si a granulatiilor de sub piele. Aceste manevre imbunatatesc circulatia sangvina si limfatica obtinandu-se, pe cale reflexa, chiar si normalizarea functiei organului caruia ii corespunde punctul masat.

La Illieen’s va puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie.