Masaj cu ventuze

Masaj cu ventuze

Ce este Masajul cu ventuze?

Masajul cu ventuze isi are origina cu mii de ani in urma in culturi precum China, Egipt, Grecia si Iran. Acest stil de masaj este folosit ca instrument pentru a ajuta la ameliorarea afectiunilor musculo-scheletice.

Ventuzele de silicon creaza fizic un vid pe pielea unei persoane.  Acest proces elibereaza apoi sangele si limfa ce au stagnat sa curga liber. In momentul in care creste circulatia, corpul dumneavoastra se va oxigena mult mai bine, iar toti nutrientii se vor duce catre zonele in care au fost aplicate ventuzele pentru a vindeca si detoxifia acea zona.

Ventuzele sunt confectionate din plastic dur, sticla sau silicon. Ventuzele din silicon sunt moi si pliabile, acestea fiind cele mai populare in cadrul terapiei de masaj deoarece spre deosebire de alte tipuri de cupping traditionale, cupele de silicon pot fi utilizate stationate pe o zona focalizata sau in miscare. Fiind moi, terapeutul poate controla gradul de aspiratie pe pielea clientului. Acest lucru le permite sa ajusteze nivelul de intensitate.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=15]

Masajul cu ventuze

Care sunt principalele avantaje?

In primul rand , masajul cu ventuze din silicon se dovedeste o alegere foarte buna pentru femeile care se confrunta cu probleme precum celulita. Cunoasteti prea bine acel aspect neplacut de „coaja de portocala„, care se dovedeste atat de greu de indepartat. Insa, folosirea cu regularitate a masajului cu ventuze din silicon poate avea consecinte bune pentru toate doamnele si domnisoarele care vor sa arate bine in costum de baie si sa fie placut surprinse atunci cand se privesc in oglinda.

Un alt avantaj ar fi acela ca, prin actiunea sa, stimuleaza activitatea intregului corp, activand limfa si circulatia sangvina. Are rol, conform unor specialist, in detoxifeirea organismului.

Urmele de pe corp lasate de aceste ventuze sunt reduse. Vacuum-ul care se creeza in urma aplicarii ventuzelor din silicon este unul mai redus fara de alte tipuri de ventuze folosite, iar pielea nu se invineteste decat in anumite situatii de exemplu, daca sunt tinute o perioada prea mare de timp decat cea recomandata.

Masajul cu ventuze are rolul de a relaxa intregul corp, persoana simtindu-se extrem de bine in urma unei sedinte de acest gen.

Acest tip de masaj are un impact semnificativ in reducerea durerilor musculare. Aplicate in zonele in care persoana simte durerea, ele o pot elimina in doar cateva sedinte. In acest sens, se recomada un set de 7 sedinte de masaj cu ventuze din silicon.

Sunt indicate si pentru durerile de cap si aici facem referire la acele ventuze de dimensiuni mai mici, special create pentru zona fetei.