CAVITATIA

Cavitatia-Liposuctie virtuala

Ce este Cavitatia sau liposuctia virtuala?

CAVITATIA – liposuctie virtuala – reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Avantajul tratamentului de Cavitatie – Liposuctie virtuala? Complet non-invaziva si nedureroasa. Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa ( 20 KHz ).

EFECTELE PRODUSE DE TRATAMENTUL DE CAVITATIE: Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

  • stimularea circulatiei venoase si limfatice;
  • eliminarea celulitei;
  • prevenirea varicelor;
  • prevenirea tromboflebitei;
  • eliminarea edemelor posttraumatice;
  • eliminarea edemelor postoperatorii;
  • indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul de cavitatie in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona.

Tratament Cavitatia

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine
un maxim de rezultate. Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata)!!! De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi. Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate ? La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=3]

Tratament Cavitatia

Mai sigura ca liposuctia clasica

CE SIMTE CLIENTUL IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?

Absolut nimic. Tratamentul de liposuctie virtuala este placut si comfortant.

PENTRU CE ACEASTA METODA ESTE DE PREFERAT LIPOSUCTIEI?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Fara bisturiu, semne si vanatai, cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierderea in centimetri la fiecare sedinta. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.