Terapie vacuum

Terapie Vacuum

Ce este terapia vacuum?

Terapia cu Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se reduce semnificativ stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Practic, tratamentul cu Vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor ulterioara prin drenaj limfatic. Tratamentul anticelulitic cu Vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii.

De asemenea, genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

• realizeaza un masaj mecanizat care decompacteaza nodulii de celulita,
• reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase,
• reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii,
• reduce semnificativ volumul celulelor adipoase.
• stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor,
• restabileste fermitatea pielii,
• realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Nu este indicată în cazul persoanelor care au:Epilepsie, boli cardiace, femei insarcinate, alaptare, boli de piele, hipertiroidie, fragilitate capilara.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=3]

Terapia Vacuum

Cum functioneaza?

Tratamentul cu Vacuum se recomanda a fi efectuat de 2-3 ori/saptamana. O serie de tratamente pentru intretinere si mentenanta ofera rezultate de lunga durata. Cu ce alte tratamente corporale se poate combina Vacuum-ul? Pentru a avea un efect anticelulitic maxim, Vacuum-ul se recomanda a fi efectuat impreuna cu RadioFrecventa HexaPolara – tratament ce se poate realiza concomitent cu acelasi capat de tratament al aparatului 3 Max. Aceasta reprezinta solutia ideala si fara efecte secundare care aduce imbunatatiri vizibile si de durata ale aspectului celulitei si conditiei generale a pielii. Pentru rezultate optime si pentru accelerarea drenajului limfatic, tratamentul cu Vacuum se poate combina cu Masaj, Impachetari sau cu TechniSPA Mary Cohr un tratament unic care face lipodermo-aspirație.