Radiofrecventa

Radiofrecventa

Ce este Radiofrecventa?

Procedeul s-a impus ca metoda esentiala si eficienta in reintinerirea si cresterea fermitatii pielii, in tratamentul celulitei si al adipozitatilor localizate si in restabilirea microcirculatiei superficiale. Principiul care se afla la baza tehnicii de radiofrecventa este generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula o reactie de regenerare din partea organismului. Caldura generata la nivelul dermului superficial si profund determina denaturarea fibrelor de colagen (5-20%) si, in consecinta, o contractie imediata a fibrelor. Astfel sunt stimulate fibroblastele care vor produce colagen nou.

Sistemul de regenerare a pielii bazat pe Radio Frecventa Bipolara este cea mai noua tehnologie cu standarde ridicate, creat pentru eliminarea si indepartarea non-invazva a simptomelor imbatraniri pielii si pentru remodelarea corporala. Aparatul are un sistem digital ce garanteaza o distribuire uniforma si sigura a energiei.

  • slabire – energia bipolara incalzeste simultan derma si straturile subcutanate ale pielii
  • caldura face ca fibrele de colagen sa se contracte
  • tonifiaza pielea creand un efect imediat
  • energia bipolara incalzeste celulele din stratul adipos localizat in hipoderma
  • caldura forteaza celulele adipoase sa secrete acizi grasi in limfa si sange
  • celulele adipoase se micsoreaza si astfel corpul devine mai suplu

Tratamentul este contraindicat persoanelor cu:
– Clientilor cu un filtru de ritm cardiac
– Persoanelor insarcinate sau pe perioada lactatiei
– Flebita
– Leziuni ale pieli sau inflamatii
– Cancer
– Proteza osoasa
– Insuficienta renala
– Pietre la rinichi sau vezica biliara
– Presiune arteriala necontrolata

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=3]

Terapia cu radiofrecventa

Cum functioneaza?

Procesul de regenerare si reconstructictie a fibrelor de colagen este denumit neocolagenare. Simultan caldura dizolva grasimea subcutanata, care este absorbita de organism, fapt ce determina scaderea in greutate.

Prin utilizarea unor electrozi rezistivi, se activeaza metabolismul tesutului si se stimuleaza fluxul saguin si circulatia limfatica in zone specifice ale corpului (coapse, brate, fese, abdomen). Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate, gambe, spate. O sedinta dureaza intre 10-40 minute, timpul depinde de zona tratata. Terapia este recomandata pentru toate varstele. In tratamentele corporale se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana incluse in pachete de 10 sedinte.