Lipolaser

Lipolaser

Ce este procedura cu Lipolaser?

Lipolaserul este o tehnologie cu laser de joasa intensitate care genereaza un fascicul coerent de radiatie ce creaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descomounerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial de unde sunt eliminate natural datorita metabolismului.

Tratamentul cu laser este foarte confortabil, relaxant, sigur, nedureros si neinvaziv. Actioneaza direct asupra grasimii localizate reducand-o in volum dupa fiecare sedinta si permite conturarea unui corp frumos.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta atat in masuratori, cat si in gradul de conturare a zonei tratate, dar se recumanda un ciclu de 3 pana la 6 saptamani cu 2 sedinte/saptamana. Se pierd intre 1-3 cm/sedinta (30 min). Ulterior pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp pentru mentinerea rezultatelor.  Nu se foloseste niciun produs cosmetic pentru a proteja pielea deoarece laserul patrunde in profunzime pana la adipocite fara a produce durere sau a lasa urme.

Tratamentul prin lipolaser aduce multe beneficii precum: favorizarea circulatiei, reducerea fibrozei, creste elasticitatea pielii si elimina celulita.

  • Reduce grasimea localizat
  • Ajuta la slabirea rapida in centimetrii prin reducerea volumului corporal
  • Contribuie la activarea metabolismului celular
  • Reduce masa de grasime din organism

Se recomanda sa nu se consume alimente bogate in grasimi cu doua ore inainte si dupa tratament, iar in urmatoarele ore sa imbinati fitness 30 de minute (exercitii cardio sau o sedinta de electrostimulare). Se pot relua imediat activitatile uzuale, nu necesita anestezie sau pregatire speciala.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=3]

Terapia cu Lipolaser

Illieen’s foloseste cea mai noua tehnologie cu Lipolaser

In situația în care lipolaserul este combinat și cu alte terapii rezultatele sunt îmbunătățite. Lipolaserul poate fi folosit in zona abdomenului, coapselor, picioarelor.Nu afecteaza tesuturile din jur (cum ar fi vasele de sange sau nervii) ci are actiune stricta doar asupra adipocitelor (celulelor de grasime), fiind lipsita de efectele secundare. Este recomandata evaluarea fiecarui pacient in functie de tipul corpului si stilul de viata pentru a stabili asteptari rezonabile in urma tratamentelor cu Lipolaser.

Tratamentul cu lipolaser este complementar unui stil de viata sanatos, in care se imbina un stil de viata echilibrata cu miscarea usoara si difera de modul in care reactioneaza fiecare organism in parte.