Tratament Parafina maini si picioare

Tratament Parafina

Ce este Tratamentul cu Parafina pentru maini si picioare?

Tratamentul cu PARAFINA pentru maini si picioare este recomandat persoanelor care au mainile uscate sau tendinta de uscare. Parafina este soluţia ideală pentru pielea uscată şi sensibilă. Tratamentul cu parafina are ca efecte depigmentarea, hidratarea si catifelarea mâinilor pentru o perioada lunga de timp. Se recomanda a se efectua atat in anotimpul cald cand mâinile sunt supuse temperaturilor inalte si radiatiilor solare, cat si in anotimpul rece, cand din cauza frigului gradul de hidratare al pielii scade considerabil.

Acest tratament ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, iar stratul de parafina care actioneaza in profunzime previne imbatranirea. Parafina este un derivat de petrol, care are un aspect delicat de ceara si se foloseste pentru a crea o pelicula protectoare si hidratanta. Rezultatul va fi o piele catifelata, iar unghiile vor fi si ele mai stralucitoare. Mainile si picioarele sunt, in general, zonele cel mai expuse ale corpului, insa un tratament cu parafina le poate hidrata in profunzime si le ofera un aspect placut. Ca sa ai o piele catifelata si profund hidratata trebuie sa o ingrijesti corespunzator si sa-i acorzi atentia cuvenita, iar un rezultat surprinzator in acest sens il are tratamentul cu parafina.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=4]

Tratamentul cu Parafina

Cum se desfasoara tratamentul cu Parafina pentru maini si picioare?

1. Pregatirea

Prima etapa din tratamentul cu parafina consta in pregatirea mainilor pentru un astfel de tratament. Astfel, pentru ca pielea mainilor sau a picioarelor sa fie pregatita sa absoarba substantele nutritive trebuie indepartate celulele moarte. Acest lucru se realizeaza prin spalarea mainilor si aplicarea unui DermoPeeling. Atunci cand specialistul considera ca pielea este suficient de curatata se trece la pasul urmator.

2. Masarea

Masarea pielii este, de asemenea, foarte importanta deoarece dupa procedeele de peeling pielea are nevoie de hidratare cu ulei. Se iau, asadar, mainile sau picioarele in functie de partea pentru care se aplica tratamentul cu parafina si se maseaza foarte bine cu ulei special pentru tratament.

3. Aplicarea parafinei

Aceasta etapa consta in aplicarea tratamentului propriu-zis. Mainile, respectiv, picioarele se scufunda in parafina incalzita, se tin cateva minute, dupa care procesul se repeta de cateva ori. Saloanele dispun de aparate speciale, asa cum sunt incalzitoarele de parafina pentru a pastra substanta la temperatura optima. O parafina prea fierbinte va afecta pielea, iar una prea rece nu va oferi rezultatele scontate.

4. Infolierea

Infolierea este una dintre cele mai importante etape din procesul tratamentului cu parafina. Fara aceasta etapa tratamentul nu ar da rezulate. In ce consta aceasta etapa? Imediat dupa scoaterea mainilor sau picioarelor din parafina acestea se infoliaza in folie de plastic si in manusi termoizolante pentru pastrarea temperaturii. Practic, aceasta este etapa esentiala din fiecare tratament. Dupa circa 5 minute, folia si manusile pot fi indepartate.

5. Curatarea

Finalul tratamentului consta in curatarea mainilor si picioarelor. Pentru indepartarea uleiului si a parafinei, pielea se spala bine. Rezultatele tratamentului cu parafina apar dupa primele aplicari si sunt extrem de eficiente. Incearca si tu tratamentul cu parafina pentru hidratare!

6. Crema de final

Se iau, asadar, mainile sau picioarele in functie de partea pentru care se aplica tratamentul postparafina, Crema Hidratanta by CND™ sau PLUS COLLAGENELATIN by Depilleve. Rezultatul va fi o piele catifelata, iar unghiile vor fi si ele mai stralucitoare. Nu spalati zona timp de 60’.