Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Ce este Masajul de relaxare?

Masajul de relaxare este un răsfăț pentru corpul și simțurile noastre.
Scopul acestuia este să ne scape de stres și să ne aducă acea stare de bine, spre care tindem tot mai mult și mai mult, dar, în același timp, să ne calmeze anumite dureri și să ne scape de unele probeme de sănătate. Este o terapie benefică la orice vârstă și recomandată tuturor persoanelor, de la bebeluși la vârstnici.

Masajul de relaxare calmează durerile fizice
Durerile de spate, de exemplu, sunt frecvente la orice vârstă. Durerile fizice, în general, ne afectează starea de bine și generează disconfort. Ceea ce nu știm, însă, este că masajul de relaxare are rol esențial în calmarea durerilor fizice. Frecvența cu care alegem să beneficiem de avantajele masajului de relaxare este și ea foarte importantă. Deși programul încărcat nu ne permite, specialiștii recomandă minim doua ședințe de masaj de relaxare pe lună.

Masajul de relaxare ajută la întărirea imunității
Cu toții căutăm soluții pentru întărirea imunității, iar masajul de relaxare ne poate veni în ajutor, dacă îl includem în rutina noastră săptămânală. Masajul de relaxare reușește să stimuleze organismului, oferindu-i acestuia forță să lupte împotriva virușilor cu care intră, zilnic, în contact.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=15]

Benefic pentru tine

Vino la Illieen’s pentru un masaj de relaxare

Masajul de relaxare înfrumusețează aspectul pielii
Prin fermitatea pe care o aduce pielii, masajul de relaxare contribuie la înfrumusețarea aspectului pielii. Mai mult decât atât, masajul de relaxare poate fi un aliat de nădejde în lupta cu celulita, deoarece, prin masaj, are loc stimularea circulației limfatice, responsabilă cu eliminarea toxinelor și a celulelor de grăsime.

Masajul de relaxare ameliorează migrenele
Migrenele fac parte din viața noastră, mai ales atunci când avem zile solicitante, stresante, aglomerate. S-a demonstrat că o singură ședință de masaj de relaxare are efecte benefice asupra pacienților care suferă de migrene cronice.

Masajul de relaxare îmbunătățește postura corpului
Mai toți avem o postură greșită, încă din copilărie. Specialiștii vorbesc tot mai mult despre rolul pe care îl are masajul de relaxare, astfel că, doar o singură ședință de masaj de relaxare pe săptămână, ne poate susține în demersul nostru de imbunătățire a posturii corpului.Tonusul muscular, tensiunea și circulația sanguină sunt și ele îmbunătățite dacă apelăm la masajul de relaxare. Sedentarismul, alimentația nepotrivită și hidratarea necorespunzătoare fac parte din rutina noastră zilnică și ne afectează starea de bine. Masajul de relaxare vine să contracareze efectele sedentarismului și alimentației greșite, aducând, asupra organismului, beneficii deloc de neglijat.