Tratamente Faciale

TRATAMENTE FACIALE ILLIEEN’S

Exista multe persoane interesate de tratamente faciale Popesti Leordeni. Din acest motiv, Iliieen’s aduce clientelor sale servicii si produse de calitate si renume. Tratamentele faciale Mary Cohr sunt un exemplu in industria de infrumusetare. Cei interesati de tratamente faciale Popesti Leordeni vor fi placut impresionati de gama larga de servicii valabile in salon.

Fie ca alegeti un tratament facial de curatare, relaxare, anti-age sau un masaj de relaxare cu uleiuri esentiale, Illieen’s are raspunsul pentru dumneavoastra. Serviciile si produsele de infrumusetare faciala acopera toate nevoile femeilor moderne.

Tratamente Academie-DermActe

Tratament cu Masca Modelanta
Tratament Masca cu Colagen
Tratament Contur Ochi
Tratament Absolute Pro-Age
Tratament Express D-Tox
Tratament Express Stralucire Imediata
Tratamente PEEL
Tratament Expert Antiage Global
Tratament microdermabraziune fata si maini
Tratament Expert hidratant si antioxidant

Tratamente Mary Cohr

Tratament Age Repair
Tratament Beauty Lifting
Tratament Dermo Peeling 1 sedinta
Tratament Dermo Peeling in cura de 4 sedinte
Tratament CatioClean
Tratament Eye Repair
Tratament Catio Vital Cellular Energy
Tratament Catio Vital Lifting
Tratament Catio Vital Lift Express
Tratament Catio Vital De Luxe

Tratamente Babor

Tratament Skinovage Revitalizare
Tratament Skinovage Vitaminizare
Tratament Skinovage Anti-age
Tratament grand CRU
Tratament Babor HSR Lifting
Tratament Dr. Babor Lifting Cellular-Colagen Booster
Tratament Dr. Babor Lifting Cellular-Reconturing
Tratament Dr. Babor Refine Cellular
Tratament Dr. Babor Repair Cellular
Tratament Premium Babor Sea Creation

Beneficii

TRATAMENTE FACIALE POPESTI LEORDENI

  • Redarea elasticității pielii
  • Fermitate
  • Hidratarea intensă
  • Reducerea ridurilor
  • Tratarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi
  • Regenerarea celulară
  • Oxigenare
  • Revitalizarea tenului
  • Redefinirea ovalului facial
  • Protecția tenului împotriva agresiunilor factorilor externi
Illieen's

Tratamente faciale Popesti Leordeni

La Illieen’s clientele benefizieaza de tratamente pentru ten in urma unei analize a unui expert. Fiecare persoana are un ten anume, si tratamentul este recomandat doar dupa o analiza atenta. Tratamente faciale Popesti Leordeni exista de multe tipuri tocmai pentru a veni in ajutorul tuturor clientelor salonului.

Tratamentele Mary Cohr acopera o gama larga de servicii: age repair, beauty lifting sau dermo peeling. De asemenea, Catio Clean, eye repair, catio vital cellular energy, catio vital lifting si catio vital de luxe.

Pentru curatarea tenului se foloseste un tratament personalizat fiecarei cliente. Pielea devine curata, luminoasa si stralucitoare folosind Catio Clean in doar 30 minute. Acest tratament curata pielea in profunzime datorita caldurii degajate de electrodul Thermoclean. De asemenea, masajul de infrumusetare relaxeaza fata. Dupa jumatate de ora de tratament, fata devine mai curata, tenul este detoxificat si stralucitor. Pentru tenurile grase acest tratament de curatare a fetei se recomanda de doua ori pe luna.

Tratamentele Premium sunt de asemenea valabile in diferite pachete. Sa trecem pe lista : tratament modelant masca cu alginati, tratament hidratare optima si tratament puritate optimala. Mai sunt si tratament desensibilizant sau tratament lifting si fermitate cu vitamina C. In ceea ce priveste tratamentele Academie clientele gasesc la Illieen’s ritual express stralucire imediata, ritual express anti-age si reparare sau hydra hranitor.

Beneficii

TRATAMENTE FACIALE

Exista numeroase beneficii pentru tratamente faciale Popesti Leordeni. In primul rand, pielea isi recapata hidratarea, fermitatea si elasticitatea. Mai mult, tenul este vizil revitalizat, ridurile sunt reduse si cearcanele (ori pungile de sub ochi) diminuate. Beneficiul principal este starea generala de bine si bucuria pe care o simte o clienta care se lasa rasfatata de expertii Illieen’s in infrumusetare faciala.

In Popesti Leordeni exista cateva saloane de infrumusetare, insa majoritatea ofera doar cosmetica clasica. La Illieen’s clientele gasesc tratamente faciale Popesti Leordeni pentru a-si ingriji fata si a primi consiliere de calitate.

Salonul Illieen’s este locul unde veti descoperi placerea de a va rasfata pielea si a va relaxa corpul. Expertii Illieen’s va vor analiza tenul si vor propune tratamente personalizate. Va asteptam la tratamente faciale Popesti Leordeni pentru a descoperi ofertele noastre.

Apeland la Tratamente Faciale beneficiem de o multime de beneficii pentru tenul nostru. Membrele echipei Illieen’s au experienta vasta in domeniul cosmeticii.
Serviciile de la Illieen’s – Tratamente Faciale, masajele, hidratarea – toate sunt practicate cu grija fata de clienta si cu atentie. Sedintele de tratamente cosmetice au puterea de a face o femeie sa straluceasca. Feminitatea se obtine treptat, cu atentie la stilul nostru de a ne iubi pe noi insene.

La salon Illieen’s gasiti tratamente cosmetice pentru fata si pentru corp. Folosind gamele Mary Cohr, Academie, si multe altele, veti descoperi puterea de regenerare a pielii dumneavoastra. Un abonament cu tratamente cosmetice faciale ne ajuta sa ne curatam, tratam, hidratam si intinerim tenul.

Salon Illieen’s va invita sa incercati tratamente faciale de hidratare, tratamentele faciale precum Microdermabraziune, Anti-age GLOBAL&ECLAT, Expert Hydratant si antioxidant ACADEMIE, peelingul CHIMIC de la MEDIDERMA, si multe altele. O sedinta saptamanala de mers la cosmetica pentru o intretinere a tenului ne ajuta sa tinem la distanta anii de pe chipul nostru.
Discutia cu experta in cosmetica ne ajuta sa stim cele mai recente tratamente din industria de infrumusetare, dar si sa ne observam schimbarile tenului. In functie de anotimpul in care suntem, in functie de regimul alimentar, in functie de stilul de viata tenul nostru necesita un tratament diferit.

Va invitam la salon Illieen’s pentru a incepe procesul de infrumusetare si ingrijire. Mai multe informatii despre serviciile de Tratamente Faciale oferite de salonul Illieen’s se poate vedea pagina oficiala de Facebook.
O femeie cu respect de sine si incredere in sine are nevoie de experti de incredere pentru a-si contrui si mentine imaginea. Salonul Illieen’s este un prieten de incredere pentru clientele sale. De ani de zile, Illieen’s ofera clientelor sale locul ideal unde relaxarea si infrumusetarea sunt la ele acasa.