Epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordeni

Cel mai recent serviciu adaugat de salonul Illieen’s este cel de epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordeni. In cazul in care practicati epilarea clasica de ceva vreme, stiti ca implica un proces dureros, care necesita timp din partea dumneavoastra. De multe ori saloanele de infrumusetare sunt “sufocate” de numarul mare de programari si nu gasiti loc liber la cosmetica exact cand aveti nevoie.

Epilarea definitiva va salveaza de nevoia de programari la cosmetica. Din acest motiv, Illieen’s aduce pe piata serviciilor de infrumusetare epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordeni.

Folosind epilarea IPL nu mai trebuie sa asteptati pana va cresc firele de par destul de mult pentru ca ceara sa poata sa fie folosita la cosmetica. Salvati timp si evitati acel aspect neplacut pana in momentul epilarii. Pentru o piele fina, care va permite sa purtati fuste, rochii si costumul de baie oricand doriti trebuie sa incercati noul tip de epilare IPL.

 

DESPRE EPILIAREA DEFINITIVA

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare definitiva).

Echipamentul IPL permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Tratamentul creeaza un mic disconfort.

Personalul nostru specializat te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

DURATĂ TRATAMENT

Un tratament complet presupune un număr de aproximativ 12 sedinte in functie de tipul de par. Distanta intre sedinte este la un interval de 3-4 saptamani.

Candidații ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă.

După tratament complet se face o ședință de întreținere la 6 luni.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon: 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.

Avantaje pentru epilare IPL / epilare definitiva

Clientele Illieen’s interesate de epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordeniintreaba despre avantajele acestui proces de infrumusetare. Din acest motiv am construit o lista cu cele mai cunoscute avantaje ale folosirii epilarii definitive.

In primul rand evitati durerea pe care o provoaca tratamentele clasice de indepartare a parului de pe corp. Tratamentul IPL face o epilare definitiva fara durere sau discomfort.

Nu exista riscuri descoperite pana in prezent de dezvoltare a cancerului de piele. Epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordenieste un proces de infrumusetare care are numeroase studii clinice si aprobarea FDA.

Clientele pot simti o caldura locala si senzatie de intepatura, insa acestea nu ranesc pielea.

Tipul acesta de tratament economiseste timp si va da voie sa va bucurati de un aspect ingrijit al pielii pentru o durata indelungata. Clientele Illieen’s merg in concediu linistite si cu incredere ca pielea lor are un aspect frumos si sanatos.

Inlocuieste tratamentele dureroase care au fost folosite in epilarea clasica: ceara in salon, crema pentru epilat, benzi cu ceara sau aparat de epilat care smulge firele de par. Pentru epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordenitrebuie sa va pregatiti cu zambetul pe buze. Va salveaza timpul si va scuteste de reprizele dureroase de smulgere a firelor de par.

 

Contraindicatii pentru epilare IPL / epilare definitiva

Folosirea acestui tip de tratament trebuie evitata de femeile gravide. De asemenea, persoanele care au pielea sensibila din cauza unor antecedente (arsuri, operatii care nu sunt cicatrizate complet, cancer la piele, sau alte boli de piele) trebuie sa evite tratamentul IPL.

Este indicat sa nu folosim epilare IPL tratament epilare definitiva Popesti Leordeni pe zone de piele tatuata, pe zone unde sunt prezente boli fotosensibile sau unde a fost folosit machiaj semi-permanenet.

Desi recent au aparut aparate care pot fi folosite si acasa, este mai recomandat sa faceti tratamentul de IPL la salon. Doamnele si domnisoarele interesate de procesul de epilare definitiva stiu ca la salon ochii unui expert in cosmetica vad si locuri pe care acasa le puteti rata din graba sau neatentie.