CRONOSDERM

Cronosderm

Ce este procedura Cronosderm?

CronosDerm este o maniera noua de regenerare a pielii, dezvoltata de un grup de doctori, ingineri si oameni de stiinta, in urma a peste 20 de ani de experienta in domeniul esteticii medicale. Este vorba despre o combinatie intre procedura de microneedling – realizata aici cu un aplicator cu nano ace din otel si infuzarea pielii adanc in epiderma cu Dermal Infusion Spray-un serum patentat, bogat in ingredient activi.

Pielea este curatata initial cu un produs fara sapun si uleiuri minerale. Urmeaza procedura de microneedling si injectare a serumului Dermal Infusion Spray. Se aplica ulterior o masca medicala din bionanoceluloza, care racoreste pielea la o temperatura de aproximativ 8 grade Celsius, calmand-o si oferind o senzatie de relaxare. La sfarsitul tratamentului se aplica un tratament special adaptat fiecarui pacient, pentru a maximiza efectele procedurii si a sustine formarea noului colagen.

Este o procedura care foloseste peste 300 de nano ace sterile care, cand injecteaza pielea, creeaza aproximativ 25.000 de canale microscopice pe minut, adanc in derma. Aceste canale se inchid foarte rapid dupa penetrare, nu insa inainte ca nutrientii continuti de spray-ul Dermal Infusion sa fie livrati direct in celulele nou produse. Aparatul are un sistem de detectare a erorilor, care limiteaza imediat penetrarea acelor in caz de nevoie. Pasul de penetrare a acului este ajustabil iar modificarea lungimii acestuia este posibila de la 0.6 pana la 1.2 mm.

Procedura produce zero inflamatie si este nedureroasa deoarece se foloseste o crema anestezianta inainte de inceperea tratamentului. Este un tratament natural, cu afectare colaterala minima, si este potrivit pentru toate zonele corpului si pentru toate tipurile de piele. Este cea mai recent inventata procedura care recreaza celule cu activitate energetica tanara, pentru corectarea problemelor legate de varsta pielii.

PIELE LASATA, OBOSITA – capata un aspect mai odihnit, mai ferm si vizibil tonifiat.

CUPEROZA – dupa tratament pielea este mai densa, mai matasoasa, iar venele fine nu mai sunt vizibile.

CICATRICE – se micsoreaza, devin mai netede, iar culoarea lor devine similara cu cea a pielii.

PETE HIPERPIGMENTARE – se estompeaza pana la stergerea totala.

VERGETURI – isi pierd culoarea si textura le este imbunatatita, devenind mai putin vizibile.

PROBLEME ALE SCALPULUI – stimularea semnificativa a circulatiei sanguine determina stimularea cresterii parului.

Persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni sau care urmeaza urmatoarele tratamente le este contraindicat acest tratament: cancer de piele, acnee acuta sau boli inflamatorii ale pielii, infectie herpetica acuta, pacienti care iau tratamente anticoagulante, hipertensiune, pacienti sub radio si chimio-terapie, psoriazis activ in zona care necesita tratament, predispozitie la cicatrice cheloide, pacienti sub terapie cu cortizon.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=6]

Frecventa procedurii

CRONOSDERM by dr. Constantin Stan

La fel ca in cazul oricarei alte proceduri de cosmetica medicala, rezultatele finale si rapiditatea cu care acestea sunt obtinute depind de mai multi factori. Pe o piele relativ tanara, o singura sedinta poate fi suficienta pentru ca tenul sa arate mai uniform, mai structurat, iar ridurile estompate. Pielea matura si obosita reactioneaza mai lent si sunt necesare de obicei cateva sedinte de tratament pentru a reda pielii prospetimea si elasticitatea. Rezultatele sunt vizibile la cateva zile, chiar saptamani dupa tratament, deoarece reinnoirea celulara a tesuturilor se realizeaza in timp.