Tratament par Joico

Tratament par Joico

Ce este tratamentul de par Joico?

De mai bine de 30 de ani, JOICO este liderul de necontestat in ingrijirea profesionala a parului, oferind una din cele mai generoase game de produse adaptate tuturor nevoilor și utilizate în egala măsură de stiliști renumiți, staruri internaționale și cliente din peste 65 de țări din intreaga lume. Secretul JOICO constă în formulele exceptionale ale produselor, formule unice și patentate, care au propulsat marca pe locul fruntaș in topul celor mai eficiente soluții tratament pentru par.

JOICO a descoperit forma exacta a lanțului peptide care este cel mai usor de deteriorat si slăbit la nivelul părului. Advance Peptide Complex este tehnologia viitorul, o nouă etapă in reconstrucția fibrei capilară si un breakthrough științific de necontestat. Bio-inginerii au posibilitatea de a reproduce in produsele de îngrijire a parului, acele peptide existente în mod natural in structura fibrei capilare, necesare pentru repararea și protecția parului supus agresiunilor externe. Fiecare peptida este perfect replicata, sa poată penetra in profunzime firul de par și sa formeze o barieră moleculară de protecție.

La Illieen’s gasiti TRATAMENTUL IN 4 PASI DE LA JOICO, plus o Gama larga de produse Joico pentru ingrijirea parului acasa. Incepem prin a va prezenta TRATAMENTUL IN 4 PASI la care producatorul si-a luat angajamentul de a face din parul dumneavoastra, o grija primordiala, de mai bine de 30 de ani.

CLARIFYING SHAMPOO

Acest sampon cremos curata in profunzime, hidratat si stralucitor. . Indeparteaza surplusul de minerale si impuritati. NU usuca parul. Samponul reprezinta pasul nr 1 din tratamentul intensiv de restructurare JOICO in 4 pasi: parul este perfect pregatit pentru a fi reconstruit.

CUTICLE SEALER

Reduce nivelul de degradare, netezand si fortificand astfel cuticula. Catifeleaza, descurca si creste elasticitatea.Sistemul de reparare in 4 pasi este folosit exclusiv in salon si va imbunatati imaginea dumneavoastra pentru ca: Parul afectat va fi revitalizat si reconstruit. Inchide cuticula si restabileste PH-ul natural.

DEEP PENETRATING RECONSTRUCTOR

Poate opri parul de la rupere readucandu-l la forta initiala! Previne decolorarea, reconstruind firul de par din interior si creand astfel un suport pentru pigmentii de culoare. Parul devine astfel mai elastic, mai lucios, mai usor de descurcat si coafat. Deep Penetrating Reconstructor contine cea mai mare concentratie de Complex Bio-Avansat de Peptide si Complex de Quadramine Produsele din sistemul K-Pak sunt potrivite pentru toate tipurile de par, intrucat tehnologia Joico face ca produsele sa actioneze doar acolo unde este nevoie. Parul va absorbi doar ce va avea nevoie. Atinge straturile cele mai profunde ale firului de par, redandu-i structura si rezistenta naturala.

INTENSE HYDRATOR

Parului i-au fost date substantele esentiale pentru a-si recapata structura de rezistenta. PH 3.5,Hidrateaza instantaneu, catifeleaza si netezeste. Sigileaza cuticula si imbunatateste elasticitatea, volumul si stralucirea. Contine Ianolina si Unt de Shea pentru a asigura parului cantitatea necesara de lipide. Contine Hair Protection SystemTM avansat.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking service=36]

Tratament de par Joico

Illieen’s foloseste cele mai bune produse

Sistemul unic de protecție a fibrei capilare cu lantul de peptide este alcătuit si dintr-un cocktail concentrat de antioxidanti, acizi grași esentiali si agenti de hidratare, care transformă radical
calitatea si aspectul parului. Pentru ingrijirea zilnică a tuturor tipurilor de par(de la cel normal la cel uscat), va recomandam:

Daily Care Joico, care oferă hidratare, echilibru si susținere: sampon pentru curatare delicată,balsam care cumințeste parul dezordonat, electrizat si încărcat, leave-in pentru o maleabilitate sporită si un șampon pentru scalpul sensibil.
Color Endure este gama destinată parului vopsit, creat sa prelungească durata culorii si sa ii asigure stralucire si luminozitatea.
Moisture Recovery este gama speciala pentru par uscat si deshidratat: sampon, balsam, spray leave-in care nu doar hidratarea părul, ci îl si descurcă/protejează, balsam pentru par gros și aspru.
Joico K-Pak destinat parului slăbit si agresat este organizat în 4 secțiuni: ingrijire si reparare, protecția culorii si styling. Îngrijirea parului deteriorat incepe cu gama K-Pak. Te asteptam in salon sa le incerci!
Joifull Volumizing, șamponul curățat delicat si oferă grosime fiecărei șuvițe, balsam, elixir pentru volum si textură.
JOICO Blonde Life este o gama special conceputa pentru nevoile speciale de intretinere ale parului blond, care stim ca este o culoare ce se confrunta cu cele mai mari probleme, respectiv uscare si degradare accelerata, precum si pierderea stralucirii sau a tonurilor create. Cu noile produse Joico Blonde Life intretinerea parului blond nu va mai fi o problema.
– Protejați toate tipurile de păr de efectele devastatoare ale stilului zilnic de căldură, expunerii la radiații UV și poluării mediului, care duc la uscare, noul sistem de îngrijire a părului Joico’s Defy Damage. Această descoperire care sfidează daunele ajută la protejarea și consolidarea legăturilor părului pentru o transformare a părului sănătos pe care o puteți vedea și simți instantaneu.