Mezoterapia Virtuala

Mezoterapia Virtuala

Ce este Mezoterapia Virtuala?

Mezoterapia virtuala, adica fara ac, este o alternativa a mezoterapiei clasice si este total non-invaziva. Prin aceasta terapie inovatoare de exceptie se realizeaza introducerea  de substante active in straturile profunde ale pielii, cu scopul unei rejuvenari eficiente si rapide.

O simpla aplicatie locala a ingredientelor active, are o eficacitate multiplicata exponential, cu absorbtie de 95% ceea ce genereaza efecte spectaculoase. Mezoterapia virtuala evita neajunsurile injectilor si nu lasa semne pe piele. Este indicata tuturor pacientilor care doresc sa trateze probleme precum aspectul de coaja de portocala, flascitatea pielii, ridurile superficiale sau pur si simplu vitaminizare.

Cu ajutorul “cocktailurilor” de substante aplicate si a electroporatiei:
⦁ este imbunatatita textura pielii
⦁ se stimuleaza formarea de noi celule si sinteza de colagen si elastina
⦁ se reduc ridurile, cicatricile, petele pigmentare, acneea
⦁ se realizeaza un effect de lifting (facial sau al bustului).
⦁ se reduc semnificativ  celulita, vergeturile si celulele adipoase prin folosirea unor geluri
⦁ se atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea, adancimea si volumul ridurilor mimice,
⦁ se rezolva multe dintre problemele porilor mariti
⦁ se hidrateaza si regenereaza pielea in profunzime
⦁ se atenueaza cearcanele,
⦁ se amelioreaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla.

Spre deosebire de procedurile dureroase care necesită intervenția acelor, mezoterapia virtuală este o procedură non-invazivă, care nu presupune injectarea sau anestezierea feței, fiind evitat disconfortul cauzat de înțeparea fetei, specific mezoterapiei convenționale.

Mezoterapia virtuala este contraindicata in:
⦁ stimulator cardiac
⦁ boli cardiovasculare
⦁ tulburari ale presiunii arteriale
⦁ boli de sange
⦁ infectii ale pielii
⦁ alergii
⦁ boli hepatice
⦁ epilepsie
⦁ in timpul tratamentului cu hormoni steroizi
⦁ In timpul sarcinii

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=6]

Mezoterapie virtuala

Cum functioneaza?

Mezoterapia virtuală este cea mai avansată formă de mezoterapie la momentul actual. Această procedură absoarbe substanțele active prin alăturarea a mai multor tehnologii simultan: electroporația, microcurenții, undele sonore HR și fotobiostimularea infraroșu și galben. Electroporatia are la bază impulsuri electrice scurte și controlate, care dilată porii cu până la 400 %. Acest lucru permite absorbția maximală a vitaminelor, mineralelor și aminoacizilor în piele. Astfel, tenul este hrănit și hidratat într-o proporție de 95 %. Mezoterapia virtuală stimulează de asemenea regenerarea celulară, sinteza fibrelor de colagen, hidratează și hrănește la nivel celular țesutul conjunctiv.

Procedura este foarte eficienta si foarte comoda pentru pacient , neimplicand niciun fel de discomfort. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea devenind vizibila mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit