Terapie cu oxigen hiperbaric

Terapie cu oxigen hiperbaric

Ce este terapia cu oxigen hiperbaric?

Oxigenul hiperbaric este un adevărat elixir modern al frumuseţii! Cunoscut ca tratamentul facial preferat al Madonei şi al multor vedete, este un sistem inovativ de reîntinerire a pielii. Fără ace, fără riscuri şi fără efecte secundare! Uită de chinurile provocate de injecţii cu botox sau acid hialuronic! Alege această minunată şi fericită îngemănare dintre ştiinţă şi natură – un fenomen în tratamenteşe anti-aging.

Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten.
Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii.

De asemenea, această metodă calmează tenul şi redă pielii o senzaţie reconfortantă. De aceea, tratamentul facial cu oxigen hiperbaric ajută la vindecarea sau echilibrarea tenului după efectiarea unor proceduri mai invazive, precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are o funcţie dublă, deosebită. În primul rând, înseamnă o revitalizare directă a pielii. În al doilea rând, este şi un potenţiator metabolic şi un transportator de substanţe active (acid hialuronic, colagen, antioxidanţi, vitamine) în straturile pielii.
⦁ Lifting vizibil instantaneu
⦁ Reconturează ovalul facial
⦁ Combaterea în profunzime a ridurilor
⦁ Combaterea petelor pigmentare
⦁ Reglarea secreţiei de sebum – mai ales în cazul tenurilor acneice
⦁ Elimină ,,pungile” de sub ochi
⦁ Uniformizează aspectul tenului
⦁ Reduce cicatricele superficiale
⦁ Redă luminozitatea chipului
⦁ Fermitate şi tonifiere a tenului
⦁ Senzaţie de răcoare şi relaxare – combaterea stresului

Tratamentele cu oxigen hiperbaric se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting.

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric este contraindicat în caz de: boli cardiace grave, boli respiratorii, cancer, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli de ochi grave, epilepsie, stări febrile, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent. În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=6]

Terapia cu oxigen hiperbaric

Cum functioneaza?

Tratamentul se realizează cu ajutorul unui aparat prevăzut cu un generator, care transformă aerul în oxigen pur, hiperbarizându-l (îl aduce la o presiune superioară faţă de cea atmosferică de 1 bar).
Aparatul este prevăzut cu un dispozitiv special, prin care gazul astfel obţinut se pulverizează pe piele. Intensitatea pulverizării este graduală. Senzaţia este plăcut şi reconfortantă, ca şi când te-ai afla în vârf de munte!

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea pulverizării sau despre orice nelămurire privind această procedură ! Numeroşi savanţi au demonstrat legătură dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv în celulă şi gradul de sănătate al acelei celule. Oxigenarea pielii înseamnă, practic, reîntinerirea sa. Astfel, pielea îşi recapătă luminozitatea şi fermitatea, având un aspect sănătos. În plus, oxigenul hiperbaric facilitează intoducerea apei şi a ingredientelor moleculare din cremele cosmetice în profunzimea pielii. Oxigenul, apa şi substanţele active din produsele cosmetice ajută la eliminarea toxinelor şi, în acelaşi timp, stimulează producerea de colagen şi elastină.