Tratamente Babor

Tratamente Babor

Tratamente Babor pentru regenerarea tenului

Povestea brandului Babor incepe cu un tradafir negru, simbolul frumusetii absolute si cu un cercetator extrem de talentat, care a folosit pentru prima data uleiurile hidrofile in gamele cosmetice de ingrijire a pielii. Este vorba despre Michael Babor, cel care a revolutionat aceasta industrie prin utilizarea proprietatilor de curatare pe care le aveau uleiul si apa, proprietati necunoscute pana la acel moment. Produsul sau de curatare HY-ÖL® a avut un success incredibil, iar in 1955, Babor l-a inregistrat la Oficiul German pentru Patente si Marci.

Produsele Babor sunt fabricate în Germania și se bazează pe o formulă de înaltă performanță, ce urmărește sinergia ultimelor descoperiri din domeniul științei și medicinei, dar și experiența rezultatelor din ultimele decenii de cercetare.

Aceste produse de înaltă calitate conțin cel mai nou sistem de regenerare a pielii cu rezultate vizibile, mai ales înainte și după intervenții chirurgicale cosmetice, intervenții estetice, peeling cu acid de fructe și tratamente intensive cu dispozitive de înaltă tehnologie.