Tratament Age Firming

Age Firming

Tratament Mary Cohr pentru Fermitate si Lifting

O metodă exclusivă de îngrijire a pielii, care asigură o acțiune de întărire globală și atenuează imediat semnele de oboseală și îmbătrânire a feței, gâtului și decolteului. Tratamentul ideal pentru creșterea fermității și atenuarea ridurilor.

Rezultat:
– Pielea feței și decolteului este vizibil mai fermă, mai plină și mai ridicată.
– Liniile fine și ridurile sunt netezite.
– Fața are un aspect vizibil mai tânăr.

Age Firming este recomandat pentru toate tipurile de piele: Piele normală, Piele deshidratată, Piele grasă, Piele uscată, Piele plictisitoare, Piele obosită.

Durata tratamentului este de 50 de minute.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

[ameliabooking category=10]

Etapele tratamentului

Tratament Age Firming

Exfoliant dublu
Scrubul exfoliant elimină celulele moarte prin acțiune mecanică și enzimatică combinată pentru o piele vizibil mai fină.
Masaj întăritor
Tehnicile de masaj utilizate pentru fiecare zonă (față, gât și decolteu) stimulează țesutul subcutanat să se întărească și să ridice imediat pielea, în timp ce serul îmbogățit cu ingrediente active ajută la recreerea elasticității pielii.
Lift precis
Ștergătorul antirid ajută la uniformizarea texturii pielii, datorită acțiunii sale mecanice și biologice de două ori. Ridurile par diminuate; conturul ochilor, fruntea, liniile zâmbetului și decolteul arată mai netede.
Măști de întărire și ridicare pentru față și decolteu
Foaia Mască pentru față și cremă Masca pentru Décolleté întărește atât pielea, cât și trăsăturile feței, redând confortul, strălucirea și un aspect mai tineresc.