Microblading ILLIEEN’s Concept

Microblading-ul este o metodă manuală de micropigmentare a sprâncenelor care corectează și pune în evidență forma acestora. Rezultatul procedurii de microblading realizat de tehnicienii noștri este unul foarte natural, care nu dă senzația că pe zona respectivă ar exista un tatuaj.

Microblading-ul efectuat în centrul nostru presupune desenarea sprâncenelor fir cu fir, firele de păr desenate putând fi chiar mai subțiri decât cele naturale, astfel încât rezultatul să fie unul natural, fidel și estetic.

Ca și procedura, se introduce pigment în stratul superior al dermului, printr-o lamă foarte fină, atașată la un « stilou ». Prin această metodă se pot monta în sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale și uneori rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană absolut naturală.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.

 

Contraindicatii si Sfaturi 

 

Procedura de Microblading nu se recomanda in cazurile de mai jos. Inainte de a hotara sa faceti o procedura de acest tip trebuie sa discutati cu expertul din salon. Intrebarile si sfaturile unei persoane care face procedura de Microblading va vor fi de ajutor pentru a lua cea mai buna hotarare. In Salon Illieen’s procedura de Microblading este unul dintre tratamentele de infrumusetare de baza.

 

 1. Procedura nu este recomandata femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.
 2. Hemofilie
 3. Boli ale sangelui
 4. Epilepsie
 5. Alergii ale pielii
 6. Arsuri provocate de soare
 7. Diabet
 8. Hepatita
 9. Boli cu transmitere sexuala SIDA / Herpes
 10. Boli cardiovasculare

 

Inainte de procedura de Microblading verificati lista de mai jos.

 

 1. Nu consumam cafea, ceai negru sau energizante cu o zi inainte de tratament.
 2. Nu luam aspirina sau ibuprofen cu o zi inainte de procedura.
 3. Pielea trebuie sa fie sanatoasa: fara arsuri de soare sau rani deschise.
 4. Nu iti face gomaj sau tratamente cu laserul in perioada inainte si dupa tehnica de Microblading
 5. Evita sa folosesti cosmetice pe zona sprancenelor. De asemenea, evita contactul pielii cu samponul sau alte produse de curatare.

 

Atunci cand pregatim clientele pentru procedura de Microblading tinem cont de toate cele mentionate mai sus. Un expert in Microblading are responsabilitate fata de clienta sa stapaneaca procesul de pregatire, tehnica de Microblading, dar si sfaturile de vindecare si masurile de precautie.

 

Microblading