TechniSPA Mary Cohr

TechniSPA Mary Cohr

Ce este TechniSPA Mary Cohr?

TechniSPA Mary Cohr este o terapie de ultima generatie pentru combaterea celulitei, redarea fermitatii si drenaj limfatic. Tratamentul de slăbire și anticelulită tratează toate suprafețele corpului. Este unul dintre cele mai populare servicii de infrumusetare din salonul nostru. Rezultate exceptionale pentru o silueta supla si fermitate. Performanţele excepţionale ale tratamentelor TECHNISPA®sunt obţinute datorită acţiunii simultane a trei tehnologii specifice:

1. DUBLA DERMO-LIPO-ASPIRAŢIE
Printr-o singură mişcare tehnică, dispozitivul pentru masaj efectuează două acţiuni de slăbire. Pielea este aspirată prin lipo-absorbţie, dublând ef icacitatea procedeului efectuat în acelaşi inter val de timp. Sistem brevetat.
2. DUBLA IONIZARE PENTRU SLĂBIT
Tehnica dublei ionizări permite creşterea puterii de penetrare şi difuzia ingredienţilor activi ai ACTISERURILOR, sporind astfel per formanţele tratamentului.
3. EFECTUL TERMIC PENTRU SLĂBIT
Dispozitivul de difuzie de căldură permite fluidizarea grăsimilor la suprafaţa pielii şi creşterea microcirculaţiei cutanate pentru facilitarea drenajului. Difuzia de căldură ajută la dizolvarea grăsimii de pe suprafața pielii și la activarea microcirculației cutanate, stimulând drenajul țesutului și netezind celulita, asigurând în același timp un confort optim pentru pacient. Acum gasiti la salon Illieen’s acest tip de tratament.

  • efect de slabire
  • elimina celulita
  • reda ferminatetea pielii
  • rezultate vizibile chiar dupa primul tratament

Pentru a obtine un aspect de micsorare a zonelor cu celulita este recomandat consumul de apa, fructe si legume pentru a ajuta corpul sa se regenereze. Sedintele de 30 de minute asupra zonelor cu probleme sunt usor accesibile oricarei doamne sau domnisoare.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Mary Cohr TehniSpa

Illieen’s te ajuta sa slabesti.

TechniSPA Mary Cohr este un tratament corporal care ajuta la eliminarea celulitei. Rezultatele apar dupa cateva sedinte de tratament. Intr-un mod comfortabil, eficient si simplu scapam de
aspectul de coaja de portocala. La fel ca in exercitiile fizice, aparatura din salonul Illieen’s ajuta stimularea musculaturii, arderea grasimilor depozitate pe parcursul anilor. Rezultatul folosirii acestui tip de tratament corporal este o piele a corpului tonifiata, fina si intinerita.

Orice clienta interesata de tratamentele corporale eficiente trebuie sa incerce tratamentul acesta de la Mary Cohr. Tratamentul este unul revolutionar care combate celulita. Tratamentul de la Mary Cohr poate fi folosit pe orice tip de piele si se face doar la salonul de cosmetica. Rezultatele folosirii acestui tratament de infrumusetare sunt vizibile si masurabile. Intreaga silueta este micsorata, clientele pierd centrimentri si elimina aspectul de celulita.