Serviciile de MAKE UP – Illieen’s

Make up (Machiajul) inseamna frumusete, iar frumusetea machiajului tine de culorile pe care le alegi si de locul in care le aplici, niciodata de cantitatea pe care o folosesti. Ingrijirea si machiajul pot fi, in sfarsit, intelese drept o modalitate de punere in valoare pur si simplu, cu ajutorul culorilor, cu ajutorul tendintelor.

Rolul machiajului constă în punerea în valoare a trăsăturilor, conferă încredere și totodată o imagine naturală, sănătoasă, strălucitoare. Are de asemenea și un rol protector al pielii, protejând tenul de praf, factorii poluanți sau razele de soare.

Machiajul de seara ofera oricarei femei posibilitatea de a fi un personaj, de a se reinventa cu fiecare ocazie pentru ca impreuna cu rochia potrivita poate crea atmosfera dorita sau poate imprumuta elemente ale unei alte epoci pe care sa le reinventeze si sa le aduca in actualitate.

Make up pentru ocaziile speciale

Sarbatorim ocaziile speciale din viata noastra imbracand cele mai frumoase haine si aratand cat mai frumos posibil. Femeile apeleaza la un artist al machiajului atunci cand participa la un eveniment special. Un make up artist stie cum sa ne puna in evidenta trasaturile si sa ne machieze potrivit evenimentului la care participam. Ar fi ideal sa avem la indemana o poza cu tinuta pe care o vom purta pentru ca make up artistul sa stie cum sa ne aleaga culorile machiajului.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro

 

make up

Servicii de infrumusetare 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.