DESPRE MAKE UP

Machiajul inseamna frumusete, iar frumusetea machiajului tine de culorile pe care le alegi si de locul in care le aplici,niciodata de cantitatea pe care o folosesti. Ingrijirea si machiajul pot fi, in sfarsit, intelese drept o modalitate de punere in valoare pur si simplu, cu ajutorul culorilor, cu ajutorul tendintelor.

Rolul machiajului constă în punerea în valoare a trăsăturilor, conferă încredere și totodată o imagine naturală, sănătoasă, strălucitoare. Are de asemenea și un rol protector al pielii, protejând tenul de praf, factorii poluanți sau razele de soare.

Machiajul de seara ofera oricarei femei posibilitatea de a fi un personaj, de a se reinventa cu fiecare ocazie pentru ca impreuna cu rochia potrivita poate crea atmosfera dorita sau poate imprumuta elemente ale unei alte epoci pe care sa le reinventeze si sa le aduca in actualitate.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.