Salon masaj Popești Leordeni

La Illieen’s gasiti un salon masaj Popești unde va puteti rasfata corpul.

In salon masaj Popești exista o diversitate de oferte: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj cu ingrediente naturale precum mierea sau bambusul.

Beneficii salon masaj Popești

Aceste tratamente corporale ajuta corpul sa se relaxeze, sa se destinda si incurajeaza circulatia sangelui in corp.

Printre beneficiile masajelor gasim: combaterea celulitei, imbunatatirea posturii, infrumusetarea aspectului pielii.

De asemenea un masaj bun ne ajuta sa dormim, sa scapam de migrene si sa ne relaxam mai bine.

salon masaj Popesti
Masaj Relaxare

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzație de bine.

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mișcare la nivelul articulațiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritmul și de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică sau, dimpotrivă, să se simtă relaxată și somnoroasă.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil în multe cazuri încă de la primele ședințe. Totusi, în cele mai multe cazuri, se recomandă o serie de minimum zece sedințe de masaj anticelulitic la o distanță relativ mică de timp între ele pentru ca rezultatele să fie profunde și de lungă durată.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul teșutului adipos și de a îndepărta celulita într-o propoție cât mai mare. Terapeutul acționează asupra zonei afectate (picioare, fese, brațe sau abdomen) cu mâinile sau un instrument special (pentru o presiune mai mare), în sesiuni repetate, astfel încât să reducă treptat aspectul de coajă de portocală.

Masaj bambus

Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal pentru remodelare corporală.

Prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferința în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.

Masaj miere

Masajul cu miere este un adevărat răsfăț pentru organism, cu numeroase beneficii de frumusețe și sănătate.

Pentru ca masajul cu miere să aibă efectele scontate, cel mai bine este să fie realizat de către persoane specializate, dar se poate face și acasă, pe anumite zone.

Întroducerea mierii în masaj ajută la hrănirea pielii, la curățarea ei de celulele moarte, precum și golirea glandelor sebacee și sudoripare de deșeurile acumulate la nivelul lor, astfel că masajul cu miere are efecte notabile pentru reducerea greutății sau eliminarea celulitei. Prin substanțele active din punct de vedere biologic pe care le conține, în timpul masajului mierea absoarbe toxinele și contribuie la eliminarea mai rapidă a lor din organism.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.