Masaj

SALON MASAJ POPESTI LEORDENI

Illieen’s are propriul salon de masaj in Popesti-Leordeni. Aici va puteti rasfata corpul printr-o diversitate mare de tipuri de masaj: de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie, drenaj limfatic si terapeutic.

Aceste tratamente corporale ajuta corpul sa se relaxeze, sa se destinda si incurajeaza circulatia sangelui in corp. Printre beneficiile masajelor gasim: combaterea celulitei, imbunatatirea posturii, infrumusetarea aspectului pielii. De asemenea un masaj bun ne ajuta sa dormim, sa scapam de migrene si sa ne relaxam mai bine.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzație de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mișcare la nivelul articulațiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritmul și de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică sau, dimpotrivă, să se simtă relaxată și somnoroasă.

Masaj terapeutic

Masajul Terapeutic reprezinta, alaturi de gimnastica medicala, un mijloc de baza, specific al kinetoterapiei, putand fi considerat indispensabil din punct de vedere al aplicarii unui tratament eficient

Luand in considerare sedinta de exercitare din kinetoterapie, in care mijloacele se imbina in vederea atingerii obiectivelor stabilite, aceste metode prezintă avantajul ca pot fi folosite si in cadrul asa numitelor secvente alternate din programul complex recuperator.

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o foarte buna metoda de prevenire si tratare a unor tulburari sau afectiuni. La extremitatile corpului – talpi, palme, nas, urechi – sunt terminatii nervoase si zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura – stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil în multe cazuri încă de la primele ședințe. Totusi, în cele mai multe cazuri, se recomandă o serie de minimum zece sedințe de masaj anticelulitic la o distanță relativ mică de timp între ele pentru ca rezultatele să fie profunde și de lungă durată.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul teșutului adipos și de a îndepărta celulita într-o propoție cât mai mare. Terapeutul acționează asupra zonei afectate, în sesiuni repetate, astfel încât să reducă treptat aspectul de coajă de portocală.

Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Masajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal pentru remodelare corporală. Prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferința în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.

Masaj cu ventuze

Masajul cu ventuze isi are origina cu mii de ani in urma in culturi precum China, Egipt, Grecia si Iran. Acest stil de masaj este folosit ca instrument pentru a ajuta la ameliorarea afectiunilor musculo-scheletice. Ventuzele de silicon creaza fizic un vid pe pielea unei persoane. Acest proces elibereaza apoi sangele si limfa ce au stagnat sa curga liber. In momentul in care creste circulatia, corpul dumneavoastra se va oxigena mult mai bine, iar toti nutrientii se vor duce catre zonele in care au fost aplicate ventuzele pentru a vindeca si detoxifia acea zona.

Masaj drenaj limfatic

Terapia cu drenaj limfatic manual este o tehnică de masaj ce cuprinde o succesiune de manevre executate pe traseul căilor limfatice și în regiunea cu edem limfatic, ce au rolul de a stimula motricitatea intrinsecă a vaselor limfatice și de a mobiliza astfel lichidul de edem acumulat, după principiul de „deschidere“ a căilor limfatice proximale înaintea celor distale, astfel încât este tratat mereu teritoriul proximal, înainte de teritoriul distal imediat următor, fiecare manevră de drenaj respectând, mereu, sensul de circulaţie a limfei, adică dinspre periferie spre inimă.

Profesionistii
ECHIPEI ILLIEEN’S

Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut Illieen’s. Orice salon de infrumusetare isi propune sa lucreze pentru clientii sai. Illieen’s se implica cu seriozitate si entuziasm in serviciile pe care le ofera.

Scopul nostru este indeplinit atunci cand tu pleci cu zambetul pe buze din salon. Ne pasioneaza ceea ce facem si suntem mereu la curent cu cele mai noi tendinte. Imbunatatim constant tratamentele si aparatura cu care lucram pentru ca tu sa ai parte de tot ce este mai bun.

Produsele de calitate
FAVORITELE NOASTRE

Lucram cu parteneri de incredere pentru a ne asigura ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In salonul nostru vei gasi cele mai bune marci de cosmetica faciala si corporala.

Pentru orice tratament cosmetic ales, ne asiguram ca este de cea mai buna calitate. De aceea va stam la dispozitie pentru intrebari legate de produsele folosite in salon. Ne asiguram mereu ca folosim produse care contin putini alergeni si putine chimicale. Printre brand-urile de cosmetice pe care ne bazam in tratamentele noastre se afla Babor, Mary Cohr si Academie. De ce alegem aceste branduri pentru clientele noastre? Raspunsul este simplu: ne place calitatea. Am facut alegerea de a folosi produsele cele mai de calitate din industrie.

[instagram-feed]