Salon Popesti – infrumusetare si intinerire

La salonul Illieen’s din Popesti Leordeni veti gasi o gama larga de tratamente de infrumusetare. Situat pe Soseaua Oltenitei la 13 bis, in Gama Residence 3, salon Popesti se bucura de aprecierea multor cliente. Pe langa serviciile de cosmetica, salon Popesti ofera clientelor servicii de coafor si machiaj profesional pentru ocazii.

Cu experienta de multi ani in domeniul beauty, echipa Illieen’s ofera servicii de calitate la preturi respectabile.

Serviciile complete de infrumusetare: coafor pentru doamne (vopsit, tuns, tratament, schimbare look), frizerie pentru domni, microblading, masaje (de relaxare, anticelulitic, cu bambus si miere), cosmetica clasica (pensat, vopsit sprancene, tratament fata), manichiura (clasica, semi, gel) si electrostimulare (drenaj limfatic, slimming, muscle strenghthening).

Pe langa aceste servicii de baza, se adauga si servicii precum epilare IPL, epilat clasic si tratamente faciale (Mary Cohr, Flash, tratamente lifting si fermitate cu vitamina C).

Beneficiile tratamentelor din salon Popesti

O piele sanatoasa este o piele care emana vitalitate. Tratamentele din salon Popesti ajuta clientele sa isi recapete eleasticitatea pielii, fermitatea, si hidratarea intensa. De asemenea, ridurile sunt reduse si cearcanele si pungile de sub ochi mai putin vizibile.

O rutina sanatoasa a pielii trebuie sa includa tratamente saptamanale de ingrijire. La salon Popesti clientele au optiunea de a-si alege abonamente avantajoase pentru a se bucura pentru timp indelungat de sedintele de infrumusetare. Oxigenarea si revitalizarea tenului dumneavoastra trebuie sa devina un proces saptamanal.

Vizita la cosmetica in salon Popesti ajuta la redefinerea ovalului facial si protejeaza tenul impotriva agresiunilor factorilor extreni. Echipa Illieen’s ofera sfaturi utile clientelor pentru a-si ingriji tenul si dupa vizita la salon.

Tratamentele de age repair, beauty lifting, eye repair si dermo peeling sunt printre cele mai apreciate de clientele salonului Illieen’s. Ceea ce face ca aceste tratamente sa functioneze este pasiunea si devotamentul catre infrumusetare al fiecarei membre din echipa Illieen’s.