salon de infrumusetare

ILLIEEN’S BEAUTY CONCEPT

Promovăm eleganța, valorificăm frumusețea naturală, respectăm fiecare client și suntem siguri că prima vizită la noi va fi începutul unei frumoase prietenii. Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut ILLIEEN’S. Ne-am înființat în anul 2018, în urma pasiunii desăvârșite a persoanei ce îi poartă numele, exclusiv pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, și de a aduce bucurie în viața fiecăreia dintre dumneavoastră.

salon de infrumusetare Popesti

Servicii complete de înfrumusețare și tratamente corporale

Consiliere clienți pentru orice tratament și serviciu oferit

Echipamente de înfrumusețare și tratamente corporale ultra-moderne

Peste 6 ani experiență în domeniu cu un feedback 100% pozitiv

ILLIEEN’S BEAUTY

Relaxarea ta. Grija noastra.

Vă așteptăm la Salonul ILLIEEN’S pentru a beneficia și dumneavoastră de ultimele tendințe în materie de înfrumusețare.

Doamnele și domnișoarele au acordat dintotdeauna o atenție specială pentru aspectul lor. Servicii complete de infrumusetare faciala, masaj, impachetari, electrostimulare, epilare definitica, lpg, etc.

Pentru programari vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

Salon de infrumusetare Illieen’s

Orice salon de infrumusetare isi propune sa lucreze pentru clientele si clientii sai. Illieen’s se implica cu seriozitate si entuziasm in a face oamenii mai frumosi.

Scopul nostru este indeplinit atunci cand clientii nostri pleaca cu zambetul pe buze. Ne pasioneaza serviciile de infrumusetare si suntem la curent cu cele mai noi tendinte. 

Imbunatatim tratamentele si aparatura cu care lucram pentru ca dorim sa oferim tot ce este mai bun clientilor nostri. 

 

Servicii de manichiura si infrumusetare

Cei care lucreaza intr-un salon de infrumusetare cunosc istoria tratamentelor de infrumusetare. Cuvantul frantuzesc „manucure”, care inseamna „grija pentru maini”, provine din limba latina. In limba latina, „manus” inseama „mana” si „cura” inseamna „ingrijire”.

De fiecare data cand suntem vizitati de un client ne bucuram ca putem pune in practica toate cunostintele dobandite. Cu mare placere oferim servicii de intretinere corporala si tratamentele faciale. De asemenea, oferim cu drag servicii de manichiura si pedichiura pentru toate gusturile. 

Echipa noastra ofera manichiura pentru ocazii speciale (oja semipermanenta, gel). De asemenea, oferim manichiura si pedichiura clasica pentru o igiena personala impecabila.