no images were found

Tratamente Faciale – beneficii

Apeland la Tratamente Faciale beneficiem de o multime de beneficii pentru tenul nostru. Membrele echipei Illieen’s au experienta vasta in domeniul cosmeticii.

Serviciile de cosmetica de la Illieen’s – Tratamente Faciale, masajele, hidratarea – toate sunt practicate cu grija fata de clienta si cu atentie.

Sedintele de tratamente cosmetice au puterea de a face o femeie sa straluceasca. Feminitatea se obtine treptat, cu atentie la stilul nostru de a ne iubi pe noi insene.

La salon Illieen’s gasiti tratamente cosmetice pentru fata si pentru corp. Folosind gamele Mary Cohr, Academie, si multe altele, veti descoperi puterea de regenerare a pielii dumneavoastra. Un abonament cu tratamente cosmetice faciale ne ajuta sa ne curatam, tratam, hidratam si intinerim tenul.

Salon Illieen’s va invita sa incercati tratamente faciale de hidratare, tratamentele faciale precum Microdermabraziune, Anti-age GLOBAL&ECLAT, Expert Hydratant si antioxidant ACADEMIE, peelingul CHIMIC de la MEDIDERMA, si multe altele.

tratamente faciale

Salon Illieen’s – solutii pentru feminitate

O sedinta saptamanala de mers la cosmetica pentru o intretinere a tenului ne ajuta sa tinem la distanta anii de pe chipul nostru.

Discutia cu experta in cosmetica ne ajuta sa stim cele mai recente tratamente din industria de infrumusetare, dar si sa ne observam schimbarile tenului. In functie de anotimpul in care suntem, in functie de regimul alimentar, in functie de stilul de viata tenul nostru necesita un tratament diferit.

Va invitam la salon Illieen’s pentru a incepe procesul de infrumusetare si ingrijire.

Mai multe informatii despre serviciile de Tratamente Faciale oferite de salonul Illieen’s se poate vedea pagina oficiala de Facebook.

O femeie cu respect de sine si incredere in sine are nevoie de experti de incredere pentru a-si contrui si mentine imaginea. Salonul Illieen’s este un prieten de incredere pentru clientele sale. De ani de zile, Illieen’s ofera clientelor sale locul ideal unde relaxarea si infrumusetarea sunt la ele acasa.

 

Tratamente Faciale