Masaje & Electrostimulare pentru un corp de vis

Servicii de infrumusetare corporala folosesc din ce in ce mai multe doamne si domnisoare. Este firesc sa ne deschidem in feminitatea noastra si ne bucuram de sedintele de infrumusetare.

Femeile care iubesc sa arate si sa se simta feminine aleg salonul Illieen’s. La salon de infrumusetare Illieen’s veti gasi cele mai de incredere servicii de masaje & electrostimulare din Popesti Leordeni. 

masaje & electrostimulare

Sedintele de masaje & electrostimulare practicate o data pe saptamana ajuta la eliminarea tensiunii. Atunci cand intelegem beneficiile unor sedinte de masaje & electrostimulare pentru corpul nostru vedem cu alti ochi mersul la salonul de intretinere corporala.

Salon Illieen’s invita doamnele si domnisoarele sa testeze si sa descopere toate tipurile de abonamente pentru masaje si tratamente cosmetice. Masajul cu bambus, masajul anticelulitic, drenajul limfatic si reflexoterapia. Toate aceste tipuri de masaj contribuie la intinerirea si relaxarea corpului, pielii si a organelor noastre.

Drenajul limfatic incurajeaza drenajul natural al limfei. Reflexoterapia consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. O femeie care isi imbratiseaza feminitatea se simte mai puternica si isi permite sa se iubeasca pe sine.

masaje & electrostimulare

 

Pentru informatii legate de serviciile de masaj & electrostimulare oferite de salonul Illieen’s se poate vedea pagina oficiala de Facebook