Make Up

Make Up de zi si pentru ocazii speciale gasiti la salon Illieen’s in Popesti Leordeni. Serviciile de infrumusetare nu ar fi complete fara sedinta de make up pentru ocazii speciale. 

Salon Illieen’s ofera servicii de machiaj femeilor care isi doresc sa straluceasca in zilele cele mai importante. Intr-un salon de infrumusetare, expertii sunt oameni de incredere. Make up artistul este unul dintre oamenii de incredere ai salonului Illieen’s. 

Serviciile de machiaj si de infrumusetare sunt necesare in momentele noastre cele mai importante. Doamnele si domnisoarele aleg sa isi programeze sedinte la salonul de infrumusetare inainte de a participa la un eveniment important. Mersul la salonul de infrumusetare nu trebuie sa se intample doar atunci cand avem un eveniment. La salonul de infrumusetare ar trebui sa mergem saptamanal pentru a ne conecta cu feminitatea noastra. Sedintele de manichiura, sedintele de masaj si relaxarea dintr-un coafat la salon aduc bucurie si zambetul pe chipul femeii.

machiaj la salon

Servicii si secrete pentru infrumusetare

Secretele tratamentelor de infrumusetare se transmit din generatie in generatie. Inca din timpurile trecute femeile practicau sedintele de spa, masaj, relaxare si tratamente faciale.

O femeie activa care traieste in prezent are multe sarcini de indeplinit. Inainte de orice activitate, noi femeile avem datoria fata de noi sa ne onoram corpul. Ne onoram corpul oferindu-i momente de relaxare si de rasfat. Femeile isi onoreaza corpul intr-un spatiu special construit pentru infrumusetare. Salonul Illieen’s este special gandit pentru a fi un spatiu al femeilor. La salonul de infrumusetare Illieen’s femeile isi gasesc momente de ragaz, de relaxare si dau voie creativitatii lor sa iasa la lumina.

Serviciile de machiaj ajuta sa scoatem la lumina adevarata frumusete care exista in fiecare dintre noi. Folosind cosmeticele de cea mai buna calitate si culorile care ni se potrivesc aducem zambetul pe fata unei femei.Pentru mai multe informatii despre serviciile de machiaj oferite de salonul Illieen’s se poate vedea pagina oficiala de Facebook

 

make up