no images were found

Servicii de Frizerie de la salon Illieen’s in Popesti Leordeni

 

Frizerie si servicii de coafor pentru domni si doamne din Popesti Leordeni. Salonul Illieen’s va asteapta la sediul din Soseaua Oltenitei pentru a va bucura de serviciile de frizerie.

Serviciile de frizerie in Popesti Leordeni sunt rare. Un loc de incredere pentru serviciile de frizerie gasiti in salonul de infrumusetare Illieen’s pe Soseaua Oltenitei. Un loc pentru doamne si domni in egala masura. Va invitam sa testati serviciile noastre pentru spalat, tuns, pensat sau epilat. De asemenea, va puteti bucura de serviciile noastre de masaj si epilare definitiva. Atat pentru barbati, cat si pentru femei salonul Illieen’s ofera servicii de calitate ridicata la preturi avantajoase.

Servicii de infrumusetare pentru barbati si femei

Serviciile de infrumusetare oferite de salonul Illieen’s se adreseaza atat domnilor, cat si doamnelor. Fara discriminare Salonul Illieen’s ofera servicii de calitate. Va invitam sa ne descoperiti locatia si sa ne cunoasteti echipa. Produsele de calitate, serviciile diversificate sunt extrem de importante pentru persoanele cu un stil de viata activ. Pentru detalii despre pretul serviciilor de frizerie sau programul de lucru al salonului va invitam sa vedeti pagina noastra de contact.

De asemenea, se pot afla informatii despre serviciile salonului Illieen’s pe pagina oficiala de Facebook.

 

frizerie