Electrostimulare

Electrostimulare poate face orice doamna sau domnisoara care doreste un aspect al corpului ferm, tanar si sanatos. Prin electrostimulare nu ardem grasimile acumulate in corp, mai degraba facem un exercitiu al musculaturii.

Acest tip de tratament este benefic persoanelor care au un stil de viata sedentar si este recomandat sa practicam tratamentul de doua ori pe saptamana.

Desi, tratamentul acesta ajuta corpul, nu trebuie exclus sportul din viata noastra.

O plimbare usoara si cateva exercitii fizice pot completa efectele tratamentelor corporale facute in salon.

La salonul Illieen’s clientele care cer astfel de tratamente corporale primesc sfaturi de stil de viata  ( de exemplu) hidratare pentru a completa pachetul de infrumusetare. 

Cum ne ajuta electrostimularea?

Acest tratament corporal facut in salon de cosmetica ne ajuta in mai multe feluri. In primul rand, aspectul corpului este unul redefinit si ferm.

Tonusul muscular este improspatat si intregul metabolism este stimulat.

Nu functioneaza la toata lumea la fel, insa acest tratament de multe ori ajuta la scaderea in greutate si micsorarea circumferintei anumitor zone ale corpului.

Actionand asupra musculaturii, acceleram circulatia sangelui in corp, imbunatatim circulatia limfatica si ajutam pielea sa scape de aspectul de coaja de portocala.

Ce reprezinta acest tratament?

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experții evaluând ca o sedință de 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fara intrerupere. Ața se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.

În plus, ca rezultat al ședințelor de electrostimulare, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe lângă tonifierea musculară și arderea grăsimilor, ședințele de electrostimulare cresc metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective.

Cum acționează Electrostimularea?

Tratamentul corporal de acest tip se face doar la salon. Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel se ard caloriile și grăsimile aflate în exces în organism.

Ce simt în timpul ședinței de Electrostimulare?

Senzația pe care o ai când faci o ședință de electrostimulare este foarte placută, relaxantă asemenea unui masaj. O sedință de electrostimulare durează 45 de minute, timp în care muschii sunt lucrați cu contractii de diverse intensități. Fiecare persoana își reglează intensitatea în funcție de propria suportabilitate și de cât de antrenată are musculatura. După o astfel de sedinta, corpul se va simți mai lejer, ca după orice efort fizic. Diferența este că stai întinsă și lași electrozii să facă ceea ce ai face tu.

PROGRAM SI CONTACT SALON ILLIEEN’S

Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă: 08:00 – 20:00
Duminică: 08:00 – 14:00

 

electrostimulare

 

Telefon:  0786.125.539 / 0217.952.723 / 
Email: contact@illieens.ro 

Programare online

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre illieens.ro in conformitate cu legea. Declar pe propria raspundere ca sunt o persoana majora.